07.49

Hej,nu sitter jag i skolan en halvtimme innan vi börjar, det känns bra! Jo,tjena...!
Igår så satt jag och skrev ner nästan hela frågepappret med svar till anton, han hade inte skrivit något, men allt var bra tills facebook chatten började dampa men han fick svar på några av frågorna i alla fall, plus att jag fick lära mig när jag satt och skrev ner allt så Win, Win liksom. ;) 

Snart börjar provet fast jag känner mig ganska säker endå, fast jag inte pluggade så mycket men det mesta fasnade ju så det kommer att gå bra det känner jag på mig! :) Sen efter att vi har gjort klart provet så ska vi gå upp till data salen och göra klart det där om pensionatet som jag skrev om igår, ni vet, om skidorten och maden och det.

Äh, vilket tråkigt inlägg men vad förväntar ni er så här tidigt på morgonen. ;)
Imorgon så ska vi (Jag, Mamma och Sara) till Borlänge och kolla på saras balklänning igen, hämta den tror jag, jag har inte sett den här utan jag såg bara den som hon prövade första gången, det är ganska spännande för att jag vill veta hur den ser ut, jag är så nyfiken av mig. :)

Nu måste jag gå bort till skåpet med min väska eller nåt, typ kolla på skor.

 AAAAHHHHH!!!!! Snart åker jag det ska bli så skönt att komma ifrån den här hålan.
Jag längtar verkligen tills jag får flytta härifrån! Blä på Leksand!!
Jag har aldrig riktigt kännt mig hemma här och jag passar liksom inte in här och har aldrig gjort.
Nej bara 2 ½ år kvar nu och gud vad jag längtar!!! Fast den enda anledningen varför jag bor kvar här är för att utbildningen är så bra, annars så hade jag varit borta härifrån för länge sen.

Nej, nu kom Isa så nu ska vi plugga lite innan provet börjar.


Kram Emma! (:Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0