13.27

Sitter i skolan och väntar på att Nicole ska göra klart sitt öl-kunskaps prov och sen så ska vi till studion och fota lite. Och vet ni vad det värsta är att min strumpbyxa har gått sönder!!!! :0 Jag tror att jag dör lite! Jätte ledsen. :'(

Jag slutade kl 10 idag! :D Men jag skulle sitta i skolan endå men det orkade jag såklart inte så jag ringde pappa och han kom och hämtade mig och sen åt vi lunch och sen åkte han till jobbet och en timme senare så tog jag bussen till skolan, men mitt busskort är borta!!! Jag måste verkligen hitta det efter som att jag ska till borlänge med min kusin på lördag till söndag, jag skulle egentligen dit på fredagen till söndag men jag jobbar ju på lördagmorgon så det gick ju inte så då så kör nog mamma ner mig på lördag vid tiohalvelva någon gång. Grymmich!


Men nu så sitter jag somsagt i skolan och myser! ;) Haha! Men solen lyser iallafall och det är ju bra! Man blir glad!
Äntliger vår liksom! :D

Imorgon så är det friluftsdag för nästan hala gymnasiet men jag slipper eftersom jag ska till doktorn men det är ju inge kul det heller så lika hemskt nästan. Men igentligen ordet friluftsdag, är inte luften fri varje dag?! ;) 
Åh,min humor är ju obefintlig!

Hela helgen så har setat och kollat världens bästa serie Glee!
Jag så g klart på hela season 1 och har precis börjat kolla på season 2! Grymt! Jag vet inte riktigt vad som gör den så bra men den är verkligen bäst!

Men nu har jag inget mera att skriva så jag slänger in lite bilder (:


A picture says more than a thousand wordsmy brain thinks bomb-like.L'amour la vieGuitarrosGuitarrosGuitarrosGuitarrosGuitarros

Kram Emma! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0