Helgblogg (:

Hej! (: Jag har inte skrivit något men här kommer helgens händelser. På lördagen så gick jag upp kl 06.30 för att sedan åka till borlänge där vi storhandlade och sen åkte vi hem och alla somnade och vi sov typ hela dagen. (:
Sen idag söndag så åkte vi till mormor och sara klippte gräset medans jag och mormor vek lakan (: Sen så kom pappa och då åkte vi och tankade bensin till gräsklipparen och handlade mat och sen så åkte vi och åt hos mormor. (: Sen så la jag och pappa i båten och tog en tur (: Jätte roligt :D Här kommer lite bilder från båda dagarna :)


 Lördagens absoluta sommar frukost! :D


 Sommarens första båt tur (:
Kram Emma (:


19.34

Hej! (:
Idag har det inte varit en så bra dag :/  Men jag tänker inte gå in på det nu (:
Men nu så mår jag iallafall lite bättre :) Det här blir ett kort inlägg men jag måste bara säga att sommaren är nära! :D


 Bild från förra sommaren :)


 Och så här såg man ju ut idag då (:
 Kram Emma (:20.21

Hej! Förs och främst så måste jag säga förlåt för att jag lovade att blogga mera på kvällen men det kom en massa saker i mellan.
Men skolan idag var väl som skolan brukar vara. Men på vägen till bussen hen så fick jag och linn lite damp så att jag tror att halva leksand hörde. :P Det var kul.
Men jag kom på sen att oj jag behöver en massa grejer till skolavslutnigen, som tillexempel smycken, BUS och en ny mascara och sen så måste jag klippa mig också men det sa mamma att hon skulle betala så (: Gammal bild från i sommras :)Kram Emma (:

13.09

Hej! Har nyss vaknat och borde egentligen plugga svenska men jag orkar inte.
Äntligen (!) så har jag köpt en avslutnings klänning så nu är det bara smycken som fattas. (:
Igår så kom jag att tänka på hur mycket jag kommer att sakna alla efter vi går ut nian, jag var nära att börja gråta, det kommer att bli jätte tråkigt. Jag kommer troligen att tappa kontakten med mer än hälften :(


Men nu så måste jag börja plugga.
skriver troligen mera i kväll.

Vi Ses! :)

Kram Emma :D

20.18

Hej! Tack anna! du är bäst med stora bokstäver B Ä S T !
Igår så var vi i falun och grillade. Hur kul som helst! :D
Idag så har jag inte gjort så mycket, jag vaknade av att jag nästan inte kunde andas, Bajs pollen! :@
sen så åkte jag och pappa till insjön sen hem och då så finns det ingen majonäs så det var bara att vända i dörren och åka tillbaka till insjön, hem igen och äta sen sätta upp studsmattan. (:
Sen så satte jag mig vid datan och anna fixade bloggen två gånger.
Tack anna! Så nu ska hon få en piggelin av mig på måndag, det är det minsta jag kan göra för henne. (:

Men nu måste jag gå ut med soporna. ;)

See yah lateroo!

Emma (:

RSS 2.0