Pandaface. 12.34

Hej hej! Nu sitter jag här med johanna, hon tycker inte att jag kan klockan men det kan jag jag lovar ;) Vi börjar kl 13.45 pågrundav inställd matte så jag borde egentligen sitta och plugga men vem orkar det :) Men det här vart tråkigt nu, Tjohejs!

Kram Emma (:

19.31

Hejhej! idag så slutade jag 11.45 :D Imorgon så har vi sovmorgon till 09.10 sweet! inte så länge men sovmorgon är sovmorgon :) Idag så har jag bakat drömmar, det ska jag aldrig göra igen nu ska jag köpa kakor dom blev jätte äckliga -.- men nu så ska jag se på biggest loser (:

 åh, sommar :')


Kram Emma (:

08.31, less tjej rapporterar.

Hej, sitter i skolan nu vet inte när vi börjar. Det blir så här varje tisdag ingen vet när vi börjar utan alla säger olika och sen så kommer man antingen försent eller typ två timmar för tidigt. Jag blir grymt less, men idag så är det servering hela dagen :D Det är faktiskt jätte kul (: Vi behöver dock inte några serverings kläder men jag kör på något som är i stil med serverings kläderna. Svarta jeans, vit skorta och svarta skor med liten klack. Det blir nästan lika fast fel ändå, äh det spelar ingen roll för man måste ju inte :) Jag slänger nog in en dagens i kväll om jag hinner och orkar (: Men idag efter skolar så blir det nog hem till vera och fika med vera, madde och elin, för att inviga veras nya lägenhet (: Vi skulle ha gjort det igår men madde kunde inte åka från sifferbo till leksand hon hade inte tid :/ så det blev idag istället :D Jag fick höra av en tjej i min klass imorse att vi började åtta så jag bara okej tack (: men tror ni att hon är här nu? Nej inte alls, åh jag blir så less!! :O Det finns ingen rolig inne på facebook heller -.-  Det känns som om det här kommer bli en bra dag. Så nu vet jag inte vad jag ska göra några förslag? ;)  Men frågestunden blev ju lyckad, inte en enda fråga, jag bryr mig inte så mycket för att jag hade inte förväntat mig något heller. Men nu så ska jag inte sitta här och gnälla mer (:

Hoppas att eran dag började bättre än min och att det förtsätter att vara det (:

Kram Emma (:


RSS 2.0